Hjælp til rekruttering

Du står selv for rekrutteringen, og vi hjælper dig med eksponering, så du når ud til de rette kandidater, eller/og vi giver dig sikkerhed ved at teste dine kandidater, så du er sikret en succesfuld ansættelse

Talking with each other. Group of business people that working on the project in the office

Du står selv for rekruttering, og så  hjælper vi med eksponeringen.

Hjælp til øget eksponering af din jobannonce

Ønsker I selv at stå for rekrutteringen, men oplever at I får for få kvalificerede ansøgere, så kan vi hjælpe jer med at nå ud til endnu flere mulige og i høj grad relevante kandidater, så I får optimeret processen og sikrer jer det bedste udgangspunkt for en succesfuld rekruttering.

 

Hvad får I?

  • Sparring på stillingsannonce og rekrutteringsproces
  • Publicering af stillingsannonce på linkedIn
  • Kontakt til relevante profiler i vores store Adminto netværk
  • Kontakt til udvalgte og relevante profiler via Inmails på linkedIn

 

Skal du succesfuldt helt i mål med en rekruttering, så lad Adminto hjælpe dig.

Lad Adminto hjælpe dig med test af dine kandidater

Er du godt i gang med rekrutteringsprocessen, men mangler sparring og hjælp til at komme helt i mål? Det kan Adminto hjælpe dig med.

 

Har du brug for at få testet dine kandidater, men ellers selv stå for resten af rekrutteringsprocessen, kan vi hjælpe dig med at teste dine kandidater på forskellige parametre.

 

Testen består af en personlighedsanalyse og en IQ-test. På samtaler gennemgås personprofilen med kandidaterne og dig for præcist at afdække kandidatens styrke og svagheder.

Sharing some ideas. Group of business people that working on the project in the office

Få hjælp fra erfaren økonomileder og rekrutteringsekspert

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto er din samarbejdspartner

Adminto har specialiseret sig i rekrutteringsprocesser og rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er klar til at hjælpe dig med din næste økonomiansættelse.

 

Adminto tilbyder dig en stor fleksibilitet i samarbejdet med os, så du kan vælge det produkt, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

 

Alle vores ydelser er prissat til en fast pris, som gør, at du på forhånd kender din rekrutteringsomkostning. Hos os oplever du altså fuld gennemsigtighed, troværdighed og fair priser på en fleksibel rekrutteringsløsning tilpasset dine behov.

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Vi tilbyder:

Test efter dit valg

Test af de mulige kandidater på både IQ og personprofil

Fleksibilitet

En fleksibel rekrutteringsløsning, som matcher dit behov

Fair pris

En fast konkurrencedygtig pris

Hjælp til rekruttering

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.