For konsulenter

Da Adminto er på en spændende vækstrejse, har vi konstant brug for at indlede samarbejder med nye interim regnskabskonsulenter, så tag fat i os allerede i dag.

Er du vores nye interim regnskabskonsulent?

Har du modet, de rette faglige kvalifikationer, kvalitetsbevidstheden og er du både handlingsorienteret og serviceminded, så kan Adminto tilbyde dig ”verdens bedste job”, hvor du kan få dit behov for faglige udfordringer og personlig udvikling dækket i det tempo, som passer dig.

 

Flere års erfaring som interim regnskabskonsulent giver dig en bred viden om forskellige brancher, virksomheder, procedurer og systemer og gør dig robust i forhold til at håndtere nye udfordringer og kunder. Det kan enten give dig den bedste ballast for din videre karriere eller sikre dig et løbende altid spændende og varierende jobindhold.

Active conversation. Group of business people that working on the project in the office

Gør en stor forskel for kunden som interim konsulent.

Vi giver dig den bedste ballast for din videre karriere.

Hvad tilbyder vi

Adminto kan tilbyde dig samarbejde både som fastansat, som projektansat eller som selvstændig freelance konsulent.

Da Adminto er på en spændende vækstrejse, har vi konstant brug for at indlede samarbejder med nye interim regnskabskonsulenter, så tag fat i os allerede i dag.

Du kan ringe på 5383 5084, skrive en mail på hekr@adminto.dk eller udfylde nedenstående kontaktoplysninger, så tager vi et møde med en god snak om jobindhold og muligheder for dig som interim regnskabskonsulent hos Adminto.

Ring på

Line Arrow 19

Fordelene ved at være regnskabskonsulent

Går du med tanker om, hvordan du kan få mere fleksible arbejdstider og alsidighed i dit arbejde? Måske går du med overvejelser om, hvordan du kan opnå mere frihed og selvbestemmelse i din karriere? Eller måske er du blot nysgerrig på, hvilke muligheder du har som regnskabskonsulent?

Så kan du blive klogere her, hvor vi har samlet 5 fordele ved at være tilknyttet som interim-regnskabskonsulent.

Udtalelser fra nuværende
interim regnskabskonsulenter

For konsulenter

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Læs seneste nyt fra Adminto

Nysgerrig på mere? Du kan læse meget mere omkring interim og nyheder på det økonomiske område.

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.