Rekruttering Økonomi

Hjælp til ansættelse af økonomimedarbejdere. Med Adminto får du en sikker og succesfuld rekrutteringsproces, som er skræddersyet efter dine behov.

Adminto er specialister i økonomirekrutteringer

Når du skal ansætte en økonomimedarbejder, hjælper vi dig fra start til slut ved at tage ansvar for hele rekrutteringsprocessen og give dig garanti på den ansatte kandidat.

 

Sammen med dig fastlægger vi fra start de krav og forventninger, der er til den kommende nye økonomikollega, hvor vi vurderer og afstemmer både de faglige og personlige krav og forventninger.

 

Efter annoncering og screening gennemfører vi både første og anden samtale hos os. Kandidater udvalgt til anden samtale gennemgår forinden en personprofil og IQ-test, som bruges til grundig sparring med og vurdering af kandidaterne.

 

De udvalgte kandidater referencetjekkes forinden afsluttende samtale med dig, der afholdes i din virksomhed.

 

Vi arbejder med stor ydmyghed, grundighed og respekt i alle vores processer for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Positive employees. Group of business people that working on the project in the office

Få hjælp fra erfaren økonomileder og rekrutteringsekspert

Henning Kristiansen - Adminto.dk

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto er din samarbejdspartner

Adminto har specialiseret sig i rekrutteringsprocesser og rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er klar til at hjælpe dig med din næste økonomiansættelse.

 

Adminto tilbyder dig en stor fleksibilitet i samarbejdet med os, så du kan vælge det produkt, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

 

Alle vores ydelser er prissat til en fast pris, som gør, at du på forhånd kender din rekrutteringsomkostning. Hos os oplever du altså fuld gennemsigtighed, troværdighed og fair priser på en fleksibel rekrutteringsløsning tilpasset dine behov.

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Vi tilbyder:

Fleksibilitet

En fleksibel rekrutteringsløsning, som matcher dit behov.

Økonomikompetencer

Sikkerhed for, at kandidaten har de rette økonomifaglige kompetencer, da rekrutteringskonsulenten selv har en økonomibaggrund

Test

Test af de mulige kandidater på både IQ og personprofil

Stor erfaring

Erfarne rekrutteringskompetencer

Konkurrencedygtige priser

En fast konkurrencedygtig pris, som svarer til kandidatens kommende brutto månedsløn

Løbende opfølgning

En service, opfølgning og engagement, som du ikke oplever andre steder

Rekruttering Økonomi

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.