Rekruttering Controller

Adminto tilbyder ekspertise inden for rekruttering af en controller, og sikrer en omhyggelig proces samt finder kvalificerede kandidater. Vi garanterer transparente rekrutteringsforløb, der matcher din virksomheds unikke behov.

Rekruttering af en controller til din virksomhed

En controller spiller en afgørende rolle i enhver virksomhed ved at bidrage med nøjagtig økonomisk styring og planlægning. Gennem præcis rapportering og analyse af økonomiske data hjælper en controller virksomhedsledelsen med at træffe informerede beslutninger. De identificerer potentielle risici, optimerer omkostningsstrukturer og sikrer overholdelse af finansielle retningslinjer.

 

En controller bringer ikke kun ekspertise inden for regnskab og økonomistyring, men også en holistisk forståelse for virksomhedens mål. Gennem præcise analyser og rapporter skaber de grundlag for strategiske beslutninger, hvilket er afgørende for en sund og bæredygtig økonomisk fremtid for virksomheden.

 

Hos Adminto starter vi rekrutteringen af en controller med at sætte os i dit sted. Hvad er dine behov, og hvilken controller søger du? Herefter tilrettelægger vi i tæt samarbejde den mest optimale proces, så vi kan rekruttere den rette kandidat, der passer perfekt til både opgaven og din virksomhed.

Positive employees. Group of business people that working on the project in the office

Få hjælp fra erfaren økonomileder og rekrutteringsekspert

Hjælp til rekrutteringsprocessen fra start til slut

Lad Adminto hjælpe med rekrutteringen fra start til slut

Adminto står klar til at lede din virksomhed gennem rekrutteringen af din nye controller, fra start til slut. Vi tilpasser processen efter din virksomheds unikke ønsker og behov. Vi ved, at rekrutteringen af en controller er en afgørende beslutning, og vores mål er at gøre det så problemfrit for dig som muligt.

 

 

Vi har et omfattende netværk og indgående kendskab til branchen, hvilket gør os i stand til præcist at målrette vores indsats, når vi skal rekruttere en controller til din virksomhed. Hos Adminto gør vi en dyd ud af at arbejde tæt sammen med dig for at identificere de rigtige kandidater, der ikke kun opfylder de faglige krav, men også passer til din virksomheds kultur og langsigtede mål.

 

 

På hvert trin i ansættelsesprocessen, herunder udvælgelse af kandidater, IQ-tests og personlige interviews, sikrer vi, at vi præsenterer dig for de mest kvalificerede kandidater, der passer til dine ønsker og behov. Vi har ekspertisen til at evaluere ikke kun regnskabsmæssige færdigheder, men også lederegenskaber og kulturel tilpasning.

 

 

Lad Adminto være din partner gennem rekrutteringen af en controller og få den rette kandidat, der kan bidrage til din virksomheds succes. Vi sætter en ære i at levere resultater, der matcher dine forventninger, og vi er dedikerede til at sikre, at din næste rekruttering af en controller bliver en glidende og vellykket oplevelse.

 

Har du brug for hjælp til rekruttering? Lad Adminto hjælpe dig.

Vi skaber en givende og god ansættelsesproces

Adminto er med gennem hele ansættelsesprocessen og har et stærkt fokus på at skabe en givende og vellykket ansættelse af en controller til din virksomhed. Vi har ekspertise inden for at lede og facilitere rekruttering af en controller på alle niveauer.

Vi tilbyder en fleksibel samarbejdsmodel, der giver dig mulighed for at vælge den løsning, der bedst passer til dine specifikke virksomhedsbehov. Adminto sikrer, at processen for rekrutteringen af en controller er gennemsigtig og prissat til en fast pris, så du kender dine omkostninger på forhånd.

Adminto stræber efter at gøre rekruttering af en controller til en problemfri oplevelse for dig, ved at kombinere erfaring, gennemsigtighed og en personlig tilgang. Tøv ikke med at tage fat på os, hvis du har spørgsmål eller helt generelt gerne vil høre mere om rekrutteringsprocessen, kan du altid kontakte os. Vi vender hurtigst muligt tilbage på alle henvendelser og glæder os til at skabe resultater for dig.

Vi rekrutterer også inden for CFO, økonomichef og regnskabschef. Læs mere om rekruttering af økonomimedarbejdere og få den rette assistance til jeres behov.

Interim management hos Adminto

Vi hjælper dig med rekrutteringen af din næste controller

Henning Kristiansen - Adminto.dk

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto er din samarbejdspartner

Adminto har specialiseret sig i rekrutteringsprocesser og rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er klar til at hjælpe dig med din næste økonomiansættelse.

Adminto tilbyder dig en stor fleksibilitet i samarbejdet med os, så du kan vælge det produkt, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

Alle vores ydelser er prissat til en fast pris, som gør, at du på forhånd kender din rekrutteringsomkostning. Hos os oplever du altså fuld gennemsigtighed, troværdighed og fair priser på en fleksibel rekrutteringsløsning tilpasset dine behov.

Læs mere om Adminto og opdag hvordan vi kan finde den rette rekruttering til dig

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Vi tilbyder:

Fleksibilitet

En fleksibel rekrutteringsløsning, som matcher dit behov.

Økonomikompetencer

Sikkerhed for, at kandidaten har de rette økonomifaglige kompetencer, da rekrutteringskonsulenten selv har en økonomibaggrund

Test

Test af de mulige kandidater på både IQ og personprofil

Stor erfaring

Erfarne rekrutteringskompetencer

Konkurrencedygtige priser

En fast konkurrencedygtig pris, som svarer til kandidatens kommende brutto månedsløn

Løbende opfølgning

En service, opfølgning og engagement, som du ikke oplever andre steder

Rekruttering af controller

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.