Interim Økonomichef

Oprethold overblikket eller styring af projekter med en interim økonomichef, hvor ansættelsen er fleksibel og tilpasset præcis dine behov.

Har du udfordringer, så er hjælpen nær

Står du med en presset økonomiorganisation, fordi økonomiafdelingen er ramt af travlhed fra nye vigtige projekter, eller fordi din nuværende økonomichef har valgt at fortsætte sin karriere et andet sted?

Det kan vi alt sammen hjælpe dig med. Hos Adminto har vi et stort antal kompetente interim ledere og regnskabskonsulenter på økonomichef-niveau, som kan starte hos din virksomhed med kort varsel. Med en interim økonomichef får du en fleksibel ordning, hvor ansættelsen tilpasses dine behov for en deltids- eller fuldtidsmedarbejder, en midlertidig økonomichef eller måske en projektbaseret medarbejder. Du kan læse meget mere om interim og de forskellige stillinger her.

Få et tilbud på en god løsning indenfor 24 timer.

Talking with each other. Group of business people that working on the project in the office

Klar forventningsafstemning inden opstart.

Vi er klar til at løse din udfordring

Vi dækker hele landet og har en intern målsætning om at kunne tilbyde dig en god løsning indenfor 24 timer efter modtagelse af din henvendelse. Du kan derfor være sikker på, at vi hurtigt hjælper dig med at få ”ro på” i din økonomiafdeling.


En interim økonomichef kan være med til at perspektivere tingene, skabe struktur, få lavet en god plan og sikre god fremdrift på såvel planen som i afdelingen – ligesom vi selvfølgelig bidrager til en stabil, kvalitetssikret og effektiv drift af økonomiafdelingen.


Står din virksomhed overfor et større projekt i økonomiafdelingen, og ønsker I at bevare projektkompetencerne i virksomheden? Lad en interim økonomichef varetage de daglige opgaver, så din økonomi-leder kan have fuld fokus på projektet. Admintos interim økonomichefer og konsulenter har alle stor praktisk ledererfaring, men håndterer også hands-on opgaver baseret på omfattende viden og med stor dedikation for området.


Hvis du står og mangler en interim bogholder, en controller eller en anden interim regnskabsassistance, kan Adminto også hjælpe dig, så du får lige dét din virksomhed har behov for.

Adminto har ressourcerne

Adminto er på få år blevet en afgørende spiller på markedet for interim-ydelser inden for økonomiområdet. Fra primært af være en jysk/fynsk virksomhed er Adminto i dag en virksomhed med kunder i hele landet og med et stort netværk af interim ledere og regnskabskonsulenter. Fælles for dem er, at de alle kan tiltræde din virksomhed med kort varsel uanset hvor i landet, den befinder sig. Læs mere om Adminto og opdag hvordan vi kan finde den rette assistance til dig.

 

Vores rettidighed er af afgørende betydning for vores mange succesfulde kundesamarbejder. Vi svarer på alle henvendelser, følger op og giver tilbagemeldinger, så du altid ved, at vi er der 110% for dig og opgaven. Det giver dig en stor tryghed. Læs evt. om vores interim CFO eller interim regnskabschef

Samtidig kan du være sikker på, at vi tilgår enhver dialog og kundeopgave med stor grad af ydmyghed og respekt for dig, din virksomhed og for det, som I har skabt. Vi stikker altid først ”fingeren i jorden” og fornemmer medarbejdere, rammerne og virksomheden, før vi kommer med vores inputs til løsninger.

Tag også vores guide til valg af den rigtige interim konsulent, hvis du er i tvivl. 

Ring på

Line Arrow 19

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Kunderne siger:

Vi tilbyder dig:

Adminto har følgende leveregler, som er en del af vores DNA, og som du vil opleve på tætteste hold, når du samarbejder os:

Hurtig tilbagemelding

En hurtig tilbagemelding på din henvendelse i form af CV-profil og tilbud på en fleksibel interim økonomiløsning, som matcher dit behov

Hurtig opstart

Vi har et stort antal kompetente interim regnskabskonsulenter, som kan starte hos jer med kort varsel.

Klar forventnings-afstemning

En klar forventningsafstemning på mødet med konsulenten inden aftaleindgåelse

Konkurrencedygtig timepris

En aftale, hvor du kun betaler for forbruget til en fast konkurrencedygtig timepris

De rette faglige kompetencer

En konsulent, som har de rette faglige kompetencer, et højt energiniveau og gode kommunikations- og samarbejdsevner

Løbende opfølgning

En service, opfølgning og engagement, som du ikke oplever andre steder

Interim Økonomichef

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.