Interim Controller

Oprethold kvalitetsniveauet i afdelingen og sikre økonomirapporteringen med en interim controller. Vi tilbyder midlertidigt eller længerevarende hjælp til din organisation.

Har du udfordringer, så er hjælpen nær

Har du lige modtaget en opsigelse fra din controller, og tænker du på, hvordan du de kommende måneder kan sikre din organisations økonomirapportering på samme kvalitetsniveau som tidligere? Lad Adminto hjælpe dig og din virksomhed med et godt sikkerhedsnet i form af en interim controller. Læs mere om Adminto og opdag hvordan vi kan finde den rette assistance til dig. 

Hos Adminto har vi mange interim økonomikonsulenter tilknyttet, som er på finansiel controller og business controller-niveau. Med en interim controller kan du og din virksomhed få både midlertidig og længerevarende hjælp, indtil I har fundet en ny permanent løsning. Fra du kontakter os, til vi har fundet en interim controller, der kan tiltræde din virksomhed, går der kun kort tid, så I hurtigt er kørende igen. Din interim controller kan overtage opgaverne fra nuværende controller, varetage opgaverne selvstændigt i perioden, indtil I er på plads med en nyansættelse, og sidst men ikke mindst overdrage opgaverne og viden til den nye medarbejder, så vedkommende får den bedste start hos jer.

Du får en interim controller eller regnskabskonsulent med erfaring inden for de gængse ERP-systemer, og som har stærke kompetencer inden for brugen af Excel.

Hvis du mangler en interim regnskabsassistance, en bogholder eller en økonomichef, kan vi også sørge for, at du får lige den hjælp, din virksomhed har behov for nu og her.

Talking about project. Group of business people that working in the office

Få et tilbud på en god løsning indenfor 24 timer.

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto har kompetencerne og ressourcerne

Adminto er en af de førende udbydere af interim regnskabsydelser i Danmark. Det er vi, fordi du, allerede på det tidspunkt du henvender sig til Adminto, taler med en interim leder med en økonomibaggrund, som har over 15 års erfaring med interim-markedet. Du får derfor den bedste sparring, og vi finder den helt rette regnskabskonsulent eller interim controller med de nødvendige kompetencer til din virksomhed for at sikre den en grundig forventningsafstemning fra starten.

 

Tag også vores guide til valg af den rigtige interim konsulent, hvis du er i tvivl. 

 

Vi afholder løbende opfølgende snakke med både dig som kunde og med interim konsulenten for at sikre det bedst mulige forløb. Derfor oplever vi også en stor grad af genkøb fra vores mange kunder, som vi betragter som faste og gode samarbejdspartnere. For os er de gode relationer og samarbejder alfa og omega, og vi sætter vi en stor ære i at være troværdige. Vi lover ikke mere end vi kan holde, og vi gør det, vi lover.

 

Har du brug for en interim CFO elller lønbogholder? Læs mere her.

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Vi tilbyder dig:

Adminto har følgende leveregler, som er en del af vores DNA, og som du vil opleve på tætteste hold, når du samarbejder os:

Hurtig tilbagemelding

En hurtig tilbagemelding på din henvendelse i form af CV-profil og tilbud på en fleksibel interim økonomiløsning, som matcher dit behov

Hurtig opstart

Vi har et stort antal kompetente interim regnskabskonsulenter, som kan starte hos jer med kort varsel.

Klar forventnings-afstemning

En klar forventningsafstemning på mødet med konsulenten inden aftaleindgåelse

Konkurrencedygtig timepris

En aftale, hvor du kun betaler for forbruget til en fast konkurrencedygtig timepris

De rette faglige kompetencer

En konsulent, som har de rette faglige kompetencer, et højt energiniveau og gode kommunikations- og samarbejdsevner

Løbende opfølgning

En service, opfølgning og engagement, som du ikke oplever andre steder

Interim Controller

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.