Interim CFO

Adminto tilbyder forskellige kort- og langsigtede løsninger med assistance fra en interim CFO eller leder.

Har du udfordringer, så er hjælpen nær

Oplever du udfordringer i din økonomiorganisation eller med økonomistyringen? Står du overfor store forandringer i organisationen? Eller mangler du kompetencer til løsning af større projektopgaver relateret til økonomiområdet?

Det kan vi alt sammen hjælpe dig med. Hos Adminto tilbyder vi forskellige kort- og langsigtede løsninger med assistance fra en interim leder eller en interim CFO. Med en interim CFO kan du få sparring og hjælp til ledelse og til at skabe ro, overblik og resultater på de økonomiske områder. Du kan læse meget mere om interim, samt de forskellige stillinger her.

Tag også vores guide til valg af den rigtige interim konsulent, hvis du er i tvivl. 

Få et tilbud på en interim CFO og en god løsning indenfor 24 timer.

Using brainstorming technique. Group of business people that working on the project in the office

Klar forventningsafstemning inden opstart.

Vi løser din udfordring med en interim CFO

En interim CFO kan f.eks. assistere med forandringsledelse, generel sparring og ledelse, implementering af ny ERP, årsafslutning, konsolidering, transfer pricing, IFRS, project controlling og M&A-aktiviteter mv. Ansættelsestiden og omfanget af stillingen tilpasses dine behov, uanset om du har brug for hjælp i en måned eller fast nogle dage om måneden i en længere periode.

Adminto har et stort netværk af kompetente interim CFO-profiler med en god teoretisk baggrund samt stor praktisk erfaring, som er kvalitetsbevidste, handlingsorienterede og servicemindede og kan tiltræde din virksomhed med kort varsel.

Vi kommer til dig med friske øjne, hvor vi, sammen med dig og din virksomhed, bidrager til at skabe forandring og udvikling på en respektfuld og positiv måde. Hvis du mangler en interim regnskabsassistance, en bogholder eller en økonomichef, kan vi også sørge for, at du får lige den hjælp, din virksomhed har behov for nu og her.

Læs mere om Adminto og opdag hvordan vi kan finde den rette assistance til dig.

Adminto har kompetencerne og ressourcerne

Ring på

Line Arrow 19

Adminto er en landsdækkende virksomhed, som tilbyder interim ydelser inden for økonomiområdet. Siden vores start i 2016 har vi vækstet støt og er i dag en sund virksomhed med fortsat fremdrift og store ambitioner.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores succes afhænger nemlig af samarbejdet med dig, som skabes og vedligeholdes af den høje kvalitet, vi tilbyder. Vores store fokus på gode og lange relationer med vores kunder gør, at vi igennem flere år er dem, som kunden ringer til, når der igen er behov for interim assistance til økonomi. Har du brug for en interim controller elller lønbogholder? Læs mere her.

 

Lad Adminto hjælpe dig med din næste interim CFO-opgave.

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Kunderne siger:

Vi sikrer dig:

Adminto har følgende leveregler, som er en del af vores DNA, og som du vil opleve på tætteste hold, når du samarbejder os:

Hurtig tilbagemelding

En hurtig tilbagemelding på din henvendelse i form af CV-profil og tilbud på en fleksibel interim økonomiløsning, som matcher dit behov

Hurtig opstart

Vi har et stort antal kompetente interim regnskabskonsulenter, som kan starte hos jer med kort varsel.

Klar forventnings-afstemning

En klar forventningsafstemning på mødet med konsulenten inden aftaleindgåelse

Konkurrencedygtig timepris

En aftale, hvor du kun betaler for forbruget til en fast konkurrencedygtig timepris

De rette faglige kompetencer

En konsulent, som har de rette faglige kompetencer, et højt energiniveau og gode kommunikations- og samarbejdsevner

Løbende opfølgning

En service, opfølgning og engagement, som du ikke oplever andre steder

Interim CFO

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.