Kandidatsøgning

Mangler du kandidater til at overtage en ledig stilling indenfor økonomiområdet? Træk på Admintos store netværk af kvalitetsfulde og erfarne økonomi kandidater.

Træk på vores store netværk

Træk på vores netværk til din næste økonomiansættelse og find en kandidat, du ellers ikke ville opdage.

 

Ønsker du selv at stå for samtalerne og udvælgelsen, tilbyder vi, at du til kandidatsøgningen af økonomiske profiler kan trække på vores CV-database og vores store netværk i økonomiverdenen.

 

Vi leverer CV-profiler på minimum to-tre mulige kandidater.

 

Vi tilbyder en “ingen gevinst, ingen betaling”-løsning. Det betyder, at du betaler os 50% af lønnen for en kandidat tilbudt af os, som en ”findeløn”, såfremt du vælger at ansætte vedkommende. Du betaler selvfølgelig intet for ydelsen, hvis dit valg falder på andre kandidater end vores.

Using brainstorming technique. Group of business people that working on the project in the office

Få hjælp fra erfaren økonomileder og rekrutteringsekspert

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto er din samarbejdspartner

Adminto har specialiseret sig i rekrutteringsprocesser og rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er klar til at hjælpe dig med din næste økonomiansættelse.

 

Adminto tilbyder dig en stor fleksibilitet i samarbejdet med os, så du kan vælge det produkt, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

 

Alle vores ydelser er prissat til en fast pris, som gør, at du på forhånd kender din rekrutteringsomkostning. Hos os oplever du altså fuld gennemsigtighed, troværdighed og fair priser på en fleksibel rekrutteringsløsning tilpasset dine behov.

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Vi tilbyder:

Hurtig løsning

En hurtig løsning på din akutte rekrutteringsudfordring

Mange muligheder

Adgang til vores store netværk og CV-database

Vi stiller skarpt

CV’er på to-tre kvalificerede kandidater

Kandidatsøgning

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.