Interim Bogholder

Admintos netværk inkluderer konsulenter indenfor alle bogholderiniveauer. Med en interim bogholder er i garanteret en sund drift i kritiske perioder.

Vi kan hjælpe med din udfordring

Har du akut brug for hjælp til drift af dit bogholderi på grund af travlhed, fratrædelse eller en sygemelding? Med en interim bogholder hjælper vi dig med at sikre en sund drift af dit bogholderi. Vores interim bogholdere er tilgængelige med meget kort varsel, og de kan tiltræde din virksomhed inden for få dage eller måske timer med assistance til sikring af driften af din virksomhed.

 

Admintos netværk af interim regnskabskonsulenter inkluderer alle niveauer herunder debitorbogholderen, kreditorbogholderen, bogholderiassistenten samt allround bogholderen, som kan varetage alle opgaver i bogholderiet. En interim bogholder kan løse opgaver såsom bogføring, afstemninger, fakturering, skat og moms, lønbogholderi, debitor- og kreditorstyring og årsafslutning. Uanset om du har brug for hjælpen fra en interim bogholder i en måned eller fast flere dage ugentligt, finder vi den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Har du brug for en interim controller eller lønbogholder?

Læs mere her.

 

Vores interim konsulent – din vikar – har kendskab til og erfaring med de gængse økonomisystemer som f.eks. Navision, Business Central, Axapta, D365, Visma Business, C5, e-conomic og SAP. Din interim bogholder er altså hurtigt i gang med opgaverne i din virksomhed.

 

Læs mere om Adminto og opdag hvordan vi kan finde den rette assistance til dig

Få et tilbud på en god løsning indenfor 24 timer.

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto har løsningen

Adminto er en landsdækkende vækstvirksomhed med base i Jylland. Vores kerneværdier er ydmyghed, grundighed og respekt i alle faser af vores samarbejder, hvilket sikrer dig det bedst mulige resultat samt skaber tryghed og sikkerhed i din virksomhed.

 

For os er de gode, vedvarende relationer alfa og omega, som gør, at vores kunder vender tilbage år efter år, når behovet for interim regnskabsassistance melder sig. Derfor vil du også altid opleve en høj grad af fleksibilitet i din aftale med os – både i forhold til det aftalte omfang timemæssigt og i forhold til afregningen af ydelserne. Du betaler nemlig kun for det faktiske forbrug af arbejdstimer til en aftalt timepris, som ligger på et konkurrencedygtigt niveau. Netop vores suveræne kundeservice og høje kvalitet gør, at vores kunder vender tilbage efter den helt rigtige ydelse og oplevelse, de ikke får andre steder.

 

Søger I service inden for interim management af økonomiafdelingen? Adminto tilbyder både interim CFO, økonomichef og regnskabschef, så I kan få den nøjagtige assistance, der passer til jeres behov.

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Du får:

Adminto har følgende leveregler, som er en del af vores DNA, og som du vil opleve på tætteste hold, når du samarbejder os:

Hurtig tilbagemelding

En hurtig tilbagemelding på din henvendelse i form af CV-profil og tilbud på en fleksibel interim økonomiløsning, som matcher dit behov

Hurtig opstart

Vi har et stort antal kompetente interim regnskabskonsulenter, som kan starte hos jer med kort varsel.

Klar forventnings-afstemning

En klar forventningsafstemning på mødet med konsulenten inden aftaleindgåelse

Konkurrencedygtig timepris

En aftale, hvor du kun betaler for forbruget til en fast konkurrencedygtig timepris

De rette faglige kompetencer

En konsulent, som har de rette faglige kompetencer, et højt energiniveau og gode kommunikations- og samarbejdsevner

Løbende opfølgning

En service, opfølgning og engagement, som du ikke oplever andre steder

Interim bogholder

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.