Interim Regnskabschef

Løsningsorienterede og handlekraftig ledelse af økonomifunktionen i kritiske tider. En interim regnskabschef kan hurtigt tiltræde stillingen og opretholde overblikket.

Vi kan løse din udfordring

En opsigelse fra din Finance Manager eller regnskabschef kan være kritisk, give bekymringer i hele organisationen og skabe udfordringer for løsningen af økonomiafdelingens opgaver. Krisen kan dog nemt og hurtigt afværges ved at ansætte en interim regnskabschef, som giver mere ro og kan være en god midlertidig løsning.

Med en interim regnskabschef fra Adminto er du garanteret en handlekraftig ledelse af økonomifunktionen og fokus på både den løbende drift såsom udvikling og optimering af økonomifunktionen. Vores interim kandidater er på Finance Manager-niveau og besidder derfor de kvalifikationer, der kræves, for hurtigt at kunne tiltræde stillingen i din virksomhed med stor sikkerhed og effektivitet. Med mange års praktisk erfaring og gejsten til også at arbejde med hands-on opgaver får du altså en fleksibel og kompetent interim regnskabschef, der hurtigt bliver et aktiv for din virksomhed.

Du kan læse meget mere om interim, samt de forskellige stillinger her.

Hvad kan en interim regnskabschef hjælpe med?

Din interim regnskabschef kan hjælpe med alt fra ledelse og sparring til budgetter, regnskaber, og rapporteringer. Samtidig kan du her få hjælp til optimering og digitalisering af processer, controlling og økonomistyring, intern kontroller, procedure beskrivelser, afstemninger, implementering af afstemningsprocedurer og årsafslutning mv.

 

Tag også vores guide til valg af den rigtige interim konsulent, hvis du er i tvivl. 

Using brainstorming technique. Group of business people that working on the project in the office

Få et tilbud på en interim regnskabschef og en god løsning indenfor 24 timer.

Henning Kristiansen - Adminto.dk

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto har kompetencerne til at finde rigtige regnskabschef

Når vi sender vores interim regnskabschefer ud i danske virksomheder, er det med en række vigtige værdier i bagagen. Ordentlighed, respekt, troværdighed, rettidighed, kvalitet og kundeservice er afgørende parametre for, at alle samarbejder lykkes og dermed også, at Adminto lykkes – og sådan vil det fortsat være.

Læs mere om Adminto og opdag hvordan vi kan finde den rette assistance til dig.

For os er de gode, vedvarende relationer alfa og omega, som gør, at vores kunder vender tilbage år efter år, når behovet for interim regnskabschefer og regnskabsassistance melder sig. Derfor vil du også altid opleve en høj grad af fleksibilitet i din aftale med os – både i forhold til det aftalte omfang timemæssigt og i forhold til afregningen af ydelserne. Du betaler nemlig kun for det faktiske forbrug af arbejdstimer til en aftalt timepris, som ligger på et konkurrencedygtigt niveau. Netop vores suveræne kundeservice gør, at vores kunder vender tilbage efter den helt rigtige ydelse og oplevelse, de ikke får andre steder.

 

Hvis I står og  mangler en interim regnskabsassistance, en bogholder eller en økonomichef, så kan vi sikre, at du får den nødvendige hjælp, som din virksomhed har brug for her og nu.

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Du får:

Adminto har følgende leveregler, som er en del af vores DNA, og som du vil opleve på tætteste hold, når du samarbejder os:

Hurtig tilbagemelding

En hurtig tilbagemelding på din henvendelse i form af CV-profil og tilbud på en fleksibel interim økonomiløsning, som matcher dit behov

Hurtig opstart

Vi har et stort antal kompetente interim regnskabskonsulenter, som kan starte hos jer med kort varsel.

Klar forventnings-afstemning

En klar forventningsafstemning på mødet med konsulenten inden aftaleindgåelse

Konkurrencedygtig timepris

En aftale, hvor du kun betaler for forbruget til en fast konkurrencedygtig timepris

De rette faglige kompetencer

En konsulent, som har de rette faglige kompetencer, et højt energiniveau og gode kommunikations- og samarbejdsevner

Løbende opfølgning

En service, opfølgning og engagement, som du ikke oplever andre steder

Interim Regnskabschef

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.