Rekruttering

Adminto tilbyder en rekrutteringsproces på alle niveauer og som sikrer dig en succesfuld ansættelse af en kvalitetsfuld kandidat.

Adminto har specialiseret sig i rekrutteringer af økonomimedarbejdere

Få en erfaren økonomileder og rekrutteringsekspert til at hjælpe med ansættelse af din nye økonomimedarbejder

 

Rekrutteringskonsulent Henning Kristiansen har stor erfaring med alle opgaver i en økonomifunktion og over 10 års erfaring med rekrutteringsprocessen af økonomimedarbejdere i større virksomheder som KPMG og PwC.

 

Denne erfaring kombineret med en certificering i et af markedets bedste personprofil-værktøjer giver dig den bedste ydelse og største sikkerhed for en succesfuld rekrutteringsproces skræddersyet efter dine behov. Vi finder og formidler kandidater inden for økonomi, som matcher ikke blot dine personlige forventninger, men også de økonomifaglige krav, du har til din nye kollega.

rekrutteringer af økonomimedarbejdere

Få hjælp fra erfaren økonomileder og rekrutteringsekspert

Når kvalitet, service, rettidighed og troværdighed er vigtigt.

Adminto er din samarbejdspartner

Adminto har specialiseret sig i rekrutteringsprocesser og rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er klar til at hjælpe dig med din næste økonomiansættelse.

 

Adminto tilbyder dig en stor fleksibilitet i samarbejdet med os, så du kan vælge det produkt, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

 

Alle vores ydelser er prissat til en fast pris, som gør, at du på forhånd kender din rekrutteringsomkostning. Hos os oplever du altså fuld gennemsigtighed, troværdighed og fair priser på en fleksibel rekrutteringsløsning tilpasset dine behov.

Ring på

Line Arrow 19

Kunderne siger:

Rekruttering

Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.

Ring på

Line Arrow 19

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.