Ny lov om tidsregistrering: Husker du at få lavet ”Politik for arbejdstidsregistrering”?

Ny lov om tidsregistrering

Du skal som arbejdsgiver lave en udførlig politik om arbejdstidsregistrering, der klart og tydeligt informerer dine medarbejdere om, hvad der er arbejdstid, og hvad der ikke er arbejdstid, hvad der skal registreres, hvornår og hvordan herunder hvilke medarbejdere, som kan nøjes med at ”afvigelsesregistrere”.

Der skal også stå i din politik, at du som arbejdsgiver overvåger og kontrollerer de registrerede data for at dokumentere, at reglerne overholdes, og at data er korrekte. Det sikrer, at medarbejderen ikke kommer i farezonen for at overskride reglerne.

For at hjælpe dig og din virksomhed har vi lavet vedhæftede skabelon for ”Politik for arbejdstidsregistrering”, som du er velkommen til kvit og frit at downloade og anvende, som du nu bedst synes. Der er nogle virksomhedsspecifikke forhold, som du selv skal tilpasse i skabelonen, så den gøres 100% brugbar i jeres virksomhed.

Mulighed for download her

Ansvarsfraskrivelse

Ved at downloade og bruge skabelonen til “Politik om tidsregistrering” anerkender du og accepterer, at indholdet leveres som en generel vejledning og eksempel på, hvordan man kan formulere en politik om tidsregistrering. Selvom vi bestræber os på at sikre, at informationerne i Skabelonen er korrekte og opdaterede, ydes der ingen garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, om Skabelonens fuldstændighed, nøjagtighed, pålidelighed, egnethed eller tilgængelighed med hensyn til det specifikke formål, som din organisation har. Ethvert afhængighed du placerer på Skabelonen, er derfor strengt på eget ansvar.

 

I intet tilfælde vil vi være ansvarlige for nogen form for tab eller skade, herunder uden begrænsning, indirekte eller følgeskader, eller nogen tab eller skade som følge af tab af data eller overskud, der opstår ud af, eller i forbindelse med, brugen af Skabelonen. Det anbefales kraftigt, at du tilpasser Skabelonen til din organisations specifikke behov og overvejer at søge professionel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

 

Alle rettigheder til Skabelonen tilhører os eller vores licensgivere og er beskyttet af ophavsret og andre immaterielle rettigheder. Du må ikke videredistribuere eller bruge indholdet af Skabelonen til kommercielle formål uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os. 

 

Ved at downloade skabelonen, bekræfter du din forståelse af og dit samtykke til disse vilkår.

Her er hvad skal du være opmærksom på!
Læs meget mere om baggrunden for den nye lov om timeregistrering

Er du i tvivl om hvad den nye lov går ud på, hvem det omfatter og hvad virksomheder skal være opmærksom på? Så kan du læse meget mere her, hvor vi går i dybden med det hele.

Læs seneste nyt fra Adminto

Nysgerrig på mere? Du kan læse meget mere omkring interim og nyheder på det økonomiske område.

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.