Hvordan fungerer interim?

En interim-løsning er relevant for jeres virksomhed, hvis I står over for en midlertidig periode med tomme pladser i økonomiafdelingen, og dermed har brug for ekstra assistance i en kortere periode.

Med interim-assistance lejer I en professionel konsulent/medarbejder i en afgrænset periode til at løse en specifik opgave eller udfylde en (pludselig) ledig plads i virksomheden. I kan ligeledes få udfyldt en manager/chef/lederstilling i en midlertidig periode, evt. indtil en fast profil er fundet, med interim-management.

En interim-løsning kan altså være relevant for jeres virksomhed, hvis I står over for en midlertidig periode med tomme pladser i økonomiafdelingen, og dermed har brug for ekstra assistance i en kortere periode.

Det er således muligt at få løst opgaver på CFO-, økonomichef-, regnskabschef-, controller-, bogholder-, lønbogholder– og regnskabsassistent-niveau, hvis behovet opstår for midlertidig assistance.

Hos Adminto har vi gjort processen med at finde en ny interim-ansat nem og overskuelig, så I kan bruge tiden på det, der er vigtigt for jeres virksomhed. Herunder kan I få et overblik over interim-processen, vi sætter i gang for at finde kandidater til jeres næste interim-ansættelse.

1. Udfyld kontaktformular

Hvis I får brug for midlertidig assistance i økonomiafdelingen udfylder I blot en kontaktformular her på siden eller kontakter os per telefon. Så tager vi et uforpligtende afklaringsmøde, hvor vi drøfter jobindhold, jeres krav til kandidaten og jeres forventninger til omfang og længde af interim-ansættelsen.

2. Screening af kandidater

Vi gennemfører herefter en screening af mulige kandidater i vores store CV-database og i vores netværk af både fastansatte og tilknyttede regnskabskonsulenter. Vi tager dernæst kontakt til de relevante mulige kandidater for at afklare deres muligheder for at kunne varetage opgaven for jer.

Alle kandidater hos Adminto er nøje udvalgt på baggrund af deres praktiske erfaring og samtaler på lige fod med regulære ansættelsessamtaler, så vi sikrer et højt fagligt niveau for jeres interim-ansættelse og det bedste match for jer.

3. Fremvisning af kandidater

Når vi har fundet nogle bud på de kandidater, der er et godt match til opgaven, fremsender vi deres CV-profiler og priser til jer, så I får mulighed for at vurdere, hvilke kandidater I ønsker at gå videre med.

4. Præsentation af kandidater

For at sikre, at I vælger den rette kandidat til jeres opgave, afholder vi et møde med jer, hvor I får mulighed for at blive præsenteret for de kandidater, I har udvalgt på baggrund af deres CV-profiler.

5. Samarbejdsaftale

Når I har udvalgt den helt rette kandidat til opgaven, udarbejder Adminto en samarbejdsaftale, som vi fremsender til underskrift hos jer.

6. Opstart

Sådan! Konsulenten er nu klar til at starte og løse de opgaver, I står over for.

Få hjælp til at finde den rette interim-ressource

Hos Adminto formidler vi interim-ledere og -assistance inden for økonomi, regnskab og løn. Vi løser opgaver på fuld tid i en kortere eller længere periode, men også gerne opgaver på deltid – og vi kan også hjælpe, hvis du får brug for en økonomichef eller bogholder enkelte dage i ugen eller om måneden.

Læs mere om vores interim-løsninger eller ring til os på 5383 5084, hvor vi kan drøfte mulighederne for en interim-ressource til jeres aktuelle behov.

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på en god løsning inden for 24 timer. Vi er klar, når du har brug for at få tilført ressourcer og kompetencer til at få løst dine drifts-, udviklings- eller ledelsesopgaver i din økonomiafdeling.